Käyttäjän lisäys

Modified on Mon, 20 Nov, 2023 at 1:04 PM

Käyttäjien hallinta on täysin jokaisen Pipedrive-tilin omistajan hallinnassa. Zimple ei tietoturvasyistä tee käyttäjien lisäyksiä eikä poistoja, eikä lainkaan pysty määrittämään käyttöoikeuksia (pääkäyttäjä/tavallinen käyttäjä). Käyttäjiä pystyy lisäämään ja poistamaan ne käyttäjät, joille on määritetty Tiliasetukset (Account settings) -oikeudet. Käyttöoikeuksien määrittämisestä lisää täällä: Käyttöoikeuksien määritys

Ennen käyttäjän lisäämistä tarkista, onko teillä vapaita käyttöoikeuksia eli lisenssejä. Voit myös ensin tarkistaa käyttäjälistauksesta ettei vanhoja käyttäjiä ole jäänyt roikkumaan aktiivisiksi ja kuluttamaan turhaan lisenssejä. Poista ylimääräiset käyttäjät ennen uuden käyttäjän lisäämistä, jotta et tule turhaan lisänneeksi lisenssiä.

Käyttäjän lisäämiseen tarvitaan vapaita lisenssejä, eli Deals-käyttöoikeuksia:

Käyttäjän poistamisesta voit lukea lisää täältä.

Jos lisenssejä on vapaana, voit vapaasti lisätä käyttäjän. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Käyttäjien hallinta (User management). Huom! Tähän tarvitset tiliasetusoikeudet.
  2. Paina vihreää +Käyttäjä-nappia (+User).
  3. Kirjoita avautuvaan laatikkoon lisättävän käyttäjän/käyttäjien sähköpostiosoitteet ja valitse Esikatsele (Preview).
  4. Määritä uudelle käyttäjälle käyttöoikeudet tarpeen mukaan (tavallinen käyttäjä - pääkäyttäjä eri kohteisiin). Lisätietoa eri käyttäjätasoista on saatavilla tässä Pipedriven tukiartikkelissa englanniksi: Pipedrive Knowledge Base - Permission sets
  5. Lähetä kutsu alakulman vihreästä napista Lähetä 1 kutsu (Invite 1 user). Käyttäjä näkyy käyttäjälistauksen Kutsuttu-välilehdellä siihen asti, kunnes hän on klikannut sähköpostitse saamaansa linkkiä.
  6. Lähetetyn kutsun linkki on tietoturvasyistä auki vain tietyn ajan, eikä sitä voi klikata kuin kerran. Jos käyttäjä ei klikkaa linkkiä tarpeeksi nopeasti tai ei tee kirjautumista loppuun asti linkin avaamisen jälkeen, voit lähettää kutsun uudestaan. Valitse rivin lopusta kolmen pisteen takaa Lähetä kutsu uudelleen.